Post by kerbpudibita on Mar 1, 2022 10:56:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Rover: Planet mining ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Rover: Planet mining IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد سنگهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Space Rover: Planet mining 2022 version ▞▞▞
بد نیست
آن را دوست دارم
عالی اما عجیب
Space Rover: Planet mining Simulator uzrv
بهترین این باحاله
😍😍
این دقیقا مانند ماهی بیکار از همان توسعه دهنده است. با یک پوسته گرافیکی متفاوت حتی نقشه هم متفاوت نیست! همان چیدمانی که در fish idle است همان چیدمان در این بازی است با شاید چند تغییر اما همچنان همان چیدمان. بسیار ناامید کننده اما مثل این است که میگویند وقتی یکی از این بازیهای پوپ را نصب کردید، وقتی یکی از بازیها را نصب کردید، دوباره در رسانههای اجتماعی برای شما تبلیغ میکنند. و هرگز تمام نمی شود
Sonic Runners Adventure game Piedzīvojumu spēles isgy
Space Rover: Planet mining 模擬 bcb
این بازی خیلی باحاله
گرافیک فوق العاده باحال
خوب و آسان ادامه دهید
Space Rover: Planet mining Симулације drs
معرفی بازی
پس از بهروزرسانی، بیش از 2 ساعت نمیتوانستم از اولین گیت عبور کنم تا زمانی که محفظه بار کاملاً ارتقا یافته من پر شود
من دوست دارم 🌌
تبلیغات بیش از حد احمقانه
بازی خوب فقط نمی دانم چرا مریخ نورد من گیر کرده است و نمی تواند حرکت کند یا مال من دوست دارد بازی کند اما در حال حاضر نمی تواند
بنابراین وقتی ماین را انجام می دهید اگر متوقف شود باید دوباره این کار را انجام دهید، دوباره در سلامت کامل است، درست کنید که خوب، ما نیاز به تعمیر داریم
اشتراک هفتگی تبلیغات جعبه را حذف نمی کند. پرداخت 4.99 دلار در هفته هنوز برای توسعه دهندگان کافی نیست. برای پیشرفت به جعبه نیاز دارید. پرداخت هزینه برای حذف تبلیغات، نه فقط تبلیغات تصادفی بینستارهای شما، باعث میشود که جعبهها نیز بدون تبلیغات باشند.
لطفاً وقتی این کار را انجام دادید، به ما امتیاز دهید، آن را در بالا سمت چپ قرار دهید تا آنها به شما امتیاز دهند
بازی سرگرم کننده است اما ارزش بازی کردن با همه تبلیغات را ندارد
از اینش خوشم می آید
بازی بسیار مناسب بود تا اینکه مکس مریخ نورد جدید من در ورودی بدون هیچ راهی برای خروج گیر کرد. هیچ راهی برای تماس با پشتیبانی در بازی وجود ندارد.
اکنون به جهان دوم منتقل شده ام، دروازه سبز باز نمی شود
به معنای واقعی کلمه هر بار که مجبور به تماشای یک تبلیغ بدون هیچ پاداش یا گزینه ای می شوم، می پرم
بازی خوبی است
اضافه های غیر ضروری که خودشان ظاهر می شوند..
من مناطقی را که می توانم ببینم دوست دارم
من این بازی را دوست دارم
بازی خوب. تا آنجا که من می توانم بگویم برای پیشرفت به موادی نیاز است که شما فقط می توانید از طریق تماشای تبلیغات یا خرج کردن پول واقعی به آنها دست پیدا کنید، بقیه چیزها خوب به نظر می رسند. من مشکلی برای آسیاب کردن ندارم. گاهی اوقات من نمی خواهم تبلیغات را تماشا کنم، بنابراین می بینم که در نهایت این یک مشکل است. من فقط در آن لحظات چیز دیگری بازی می کنم. اگر از تبلیغات برایتان مهم نیست، حتما این یکی را امتحان کنید.
عمر قیوم بن عظمی
Space Rover: Planet mining Симулације kifn
وای 100% دوستش دارم
وای بهترین نیاااااااااا
خیلی سرگرم کننده است!!!
من بازی را خیلی دوست دارم