Post by kerbpudibita on Mar 1, 2022 10:53:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code poveča primogems ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Igra je dobra, vendar morate prenesti vsebino, ki je malo težavna, vendar so funkcije odlične in res uživam v tej igri
Jaz ljubim to igro. Ampak preveč oglasov. Na vsaki 2 stopnji, ki sem jo končal, so oglasi. Oglase naredite samo zato, da dobite nagrade in življenje. Dovolj je, da uravnotežite svojo igro
Imam hrošč te igre, ko bom naslednjič igral in znova odprl, ne morem odpreti, je treba znova namestiti. Ne prvič, skoraj trikrat in več
Resnično mi je všeč ta aplikacija, ko pa sem prenesel drugo mesto za odklepanje, ne morem več odpreti aplikacije. ne vem kaj je narobe.
Res sem rad igral to igro, a pred kratkim sem končal s sendvičom in palačinkami in zdaj ne morem več napredovati. Poskušal sem prenesti območje za pico, vendar zaradi tega moja igra zamrzne, nato zaprem aplikacijo in jo znova odprem, nato pa sem obtičal pri nalaganju potem piše "prenos virov, potrebnih za nadaljevanje igre ni uspel, prosim preverite vaš internet" moj internet deluje popolnoma v redu, popravite to, da bom lahko znova igral igro, rad bi napredoval v tej čudoviti igri!!
Igra je posodobljena, vendar zdaj ne deluje. Ne gre mimo drugega zaslona za nalaganje
Res je zabavno, a preveč oglasov.. prosim, naj bo kratko
Ta igra je zabavna, vendar je preveč oglasov in videoposnetkov. Če želite pridobiti bonuse, si morate ogledati dodatek ali videoposnetek, za napredek v igri pa vas spodbuja, da porabite pravi denar. Mislim, da je zabavno, vendar ni vredno gledati 15 oglasov za igre bingo, medtem ko igrate nekaj minut.
Preveč oglasov, + oglasi so predolgi, ko predvajajo oglase. Večino časa porabimo za gledanje oglasov. Naročila niso izpolnjena po vrstnem redu.
Nalaga se znova in znova, vendar se ne more igrati
Igro za zapestje...je dobro igrati, vendar so ti dali manj kupcev in ti potem rekli, da jih kupiš z diamanti in ko nimaš diamantov, jih moraš kupiti po svojem računu..zato daš samo dve zvezdici ...tako sem razočaran nad to stvarjo!!!
Kuhanje in okrasitev! Dobro opravljeno. Brez oglasov, razen če si želite ogledati video...
Sem na nivojih, kjer se hotel prenavlja. Nekatere stopnje so težje in dodatnih 10 sekund časa igranja ni vedno možnost (res nima smisla, razen da želijo, da porabite svoje modre dragulje) za dokončanje ravni. Torej bodisi izgubite to raven in katerega koli dosežka, ki ste ga zgradili, ali pa porabite 120 modrih draguljev, da dobite dodatnih 30 sekund časa za to raven. Na tej točki v igri je redko dobiti modre dragulje kot nagrado.
Odlična igra, vendar ni nobene možnosti, da bi napredovali mimo druge (kokošje) stopnje brez večjih nakupov iger in ojačevalcev. Lahko plačam za ojačevalnike v igri, vendar morate, ljudje, da mi dam več prostora za igranje, preden začnem grajati za vas.
Crazy Diner: Cooking Game Estrategia slzl
Nekaj sem kupil in avtomatski oglasi so prenehali. Zdaj si lahko ogledam oglas za dodaten čas ali brezplačen izdelek. Raje imam tako. Naredi igro bolj prijetno.
Nekateri oglasi vam ne dovolijo, da jih zaprete, poskušajo vas prisiliti, da jih prenesete. Igra je prijetna, vendar so ti oglasi strašno nadležni.
sprva se dobro zabavam pri igranju tega, čeprav so oglasi včasih nadležni, ko se ne bo vrnil v igro. Včeraj opoldne sem že na stopnji 416-1. Pravkar sem se odjavil za eno uro, ko sem se vrnil k igri, se je vrnila v zahodno mesto, ko bi moral biti v sproščujoči restavraciji Holiday 2nd. to je prekleto 2 restavraciji stran. Poskušal sem vam poslati e-pošto in vas kontaktirati v vaši podpori za klepet, vendar se ni zgodilo nič. nihče se ni odzval na mojo skrb. to je preveč razočaranje.
Posodobitev: odstranjeno, dodajanje po vsakem krogu je smešno, potem ne moreš obstajati izven oglasa, moraš zapustiti igro in se vrniti notri.... Odstrani oglase, UGH!! Stopnja 16, zabavna igra, vendar oglasi na vseh ravneh yukki!
Crazy Diner: Cooking Game સ્ટ્રેટેજી wnod
Jaz ljubim to igro. Ni zapleteno. Tako zabavno je. Dal bi mu 5 zvezdic, če bi lahko dobil 3 zvezdice na vsaki stopnji.
Odlična igra. Toda takoj, ko sem posodobil aplikacijo, se je prenehala odzivati
IGRA VAM PODNEJE NAGRADE, POTEM IZGNEJO PRED ČASOVI UP!! ENA OSEBA NA ČAS PRIHODI, NATO PA NENADAN PRIDE 4-5 LJUD IN KO SI SKUŠATE HRANA, GRE DA ZADNJI OSEBI, KI PRISTOPI, TAKO TI ZMANJKA ČASU STRANKE!!
To je SUCS GAME, ki sem jo kdaj igral. Sprva je bilo dobro, zelo gladko, dokler nisem šel na raven hamburgerja.. začelo se je s to stopnjo, da me vaši oglasi nikoli ne rešijo. Tako se zgodi, da odstranite to igro.
Super💪💪💪💪💪💪
Všeč mi je izziv ravni. Moja pritožba je dejstvo, da ob gledanju oglasov ne dobim vedno nagrade, ki naj bi jo prejel. Že več kot mesec dni sem obtičal na istih treh ravneh in brez porabe $, ne vem, kako bi jih premagal.
Crazy Diner: Cooking Game Stratégiai játékok vokh
Ni bombardiran z oglasi, ki so osvežujoči
Braindom 2: Quem mente? Quebra Cabeças divertidos. Palavras kqtk
Ko enkrat dosežete visoko raven, ni mogoče nadaljevati brez plačila za nakup stvari
Všeč mi je ta igra. Igral sem jo z mamo, samo, ko sem igral, sem kar naprej izgubljal, nisem razumel, tako da se je zgodilo, da sem postregel z eno osebo, ki je želela tam red, kot sem izgubil, vendar so bili vsi zadovoljni in niso bili žalostni, ker so dobili naročilo, vendar sem izgubil, ker nisem postregel vse jedi in hrane na njej, ki so jo želeli, vendar še vedno ni delovalo, ker sem postregel vso hrano, ki so jo želeli, vendar še vedno izgubil nepošteno
Nekaj stopenj na božičnem karnevalu sem že končal, a zakaj ne morem dobiti nagrad? Mogoče je treba dokončati vse stopnje, da dobim nagrade, vendar mislim, da to ni zelo dobro. Ali je treba za festivalsko serijo plačati denar?
Zelo dober je za igranje na več nivojih in tudi zelo navdušen nad igro. Ko odklenete nove ravni in nadgradnjo. In tudi izzivni način postaja prepozen za odpiranje
Igra mi je bila všeč, dokler se nekateri dodatki niso vrnili v igro, zaslon je postal črn in moral sem igro začeti znova. Če želite zahtevati nekaj stvari, ste morali gledati dodatek in zgodi se ista stvar. Uporabil sem pomočnika v igri in moj čas je potekel, za nadaljevanje igre sem gledal še en oglas, nato pa sem se moral vrniti, da dokončam tablo in zaslon je spet postal črn in moral sem znova začeti igro, kar sem bil res jezen.
2. stavba, potrebujete več ključev, da jo popravite. Vendar še vedno dobite enako količino ključev za krog igre. Poleg tega, tudi če mineš odlično, ne dobiš ključa? Tudi, zakaj se sreča s piščancem? Mislim, da si mislil meso?🤦♀️
Uživam v igranju igre, vendar je veliko *silim vas, da gledate ta oglas*, tudi če nisem izbral dvojnih kovancev, kar pomeni gledanje oglasov. Prav tako nekateri oglasi nimajo gumba X, zato moram res zapustiti igro in vstopiti znova.
Recenzije ne pišem pogosto, vendar sem moral za to igro... Uživam v sami igri, vendar vsakič, ko se pojavi oglas za igro West, ko poskušam takoj nadgraditi svojo opremo, mi ta oglas ne daje takojšnja nadgradnja in zaradi tega moram po ogledu oglasa zapustiti igro in znova zagnati aplikacijo, vendar ne prejmem nagrade... To je zelo frustrirajuće, a spet uživam v igri. Ali lahko prosim zamenjate oglas z drugim, zaradi katerega ne izgubim nagrade?
Res sem užival v igranju, zdaj pa se močno zapre, medtem ko igram raven. Na koncu izgubiš tudi življenje